Årets første styremøte

Torsdag avholdes årets første styremøte ved NHH. Presentasjon av økonomirapport fra fjoråret, innføring av miljøledelsessystem ved skolen og opptaksrammer og regulering av bachelor- og masterstudiet er noen av sakene som skal opp.

31.01.2006 - Kristian Gulli Larsen


NHH ble i 2003 pålagt å gjennomføre det statlige Grønn stat-prosjektet. Dette innebar at et system for miljøledelse skulle opprettes, og det foreligger nå en handlingsplan som har vært ute på intern høring. Styret skal ta stilling til handlingsplanen som omfatter områdene innkjøp, avfall, transport og energi

Styret skal også ta stilling til Plan- og strategiutvalget (PSU) sitt forslag om etablering av resultatindikatorer for Strategisk handlingsprogram for NHH 2004-2009. PSU har foreslått indikatorer på områdene forskning, formidling og utdanningstilbud.

På listen over orienteringssaker og meldinger står blant annet videre organisering av Utdanning i Bergen (UtiB). Prosjektet ble startet i 1999, og er et samarbeid mellom blant andre NHH, Universitetet i Bergen, Høyskolen i Bergen og Bergen kommune.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive