NHH signerer med Taiwan

Økonomiprofessor og dekan Edward H. Chow kom til enighet med prorektor Gunnar Christensen.

Representanter fra handelshøyskolen ved National Chengchi University i Taiwan var mandag denne uken på besøk ved NHH for å signere avtale om utveksling av studenter.

28.08.2006 - Sigrid Folkestad


Edward H. Chow, professor og dekan, kom til Bergen sammen med Samuel C.L. Chen.

NHH og CNCCU er enige om å begynne studentutveksling i studiåret 2006/2007. Utvekslingen begrenses til fire studenter i året. Forelesningene går på engelsk, og studenter ved NHH kan også velge kurs i kinesisk hvis de har rette faglige bakgrunn.

Studentene er selv ansvarlige for å finne bosted, men begge institusjoner skal bidra til å finne bolig til sine utvekslingsstudenter.


Fra venstre: Samuel C. L. Chen, Edward H. Chow, Gunnar Christensen og John Andersen.

National Chengchi University´s College of Commerce er rangert som Taiwans beste på sitt område. Handelshøyskolen tilbyr kurs i åtte økonomidisipliner og har programmer som Executive MBA (EMBA), International MBA, Advanced MBA.

Høyskolen har allerede avtaler med blant annet Vienna University of Economic and Business Administration i Østerrike, Copenhagen Business School, Helsinki School of Economics og Handelshøgskolan i Stockholm, foruten mange andre høyskoler i Europa, Kanada, USA og Asia.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive