Siri Bakkevig pensjonerer seg

Siri Bakkevig ved Institutt for fagspråk og interkulturell kommunikasjon (FSK) er gått over i pensjonistenes rekker

11.04.2005 - Afsoun Sabzian


Siri Bakkevig gikk 1.mars 2005 over i pensjonistenes rekker etter nesten 26 år virke ved Norges Handelshøyskole. Hun ble ansatt som kontorassistent i 1979, ved det som den gang het Filologisk Faggruppe. I takt med omorganiseringer og delegering av oppgaver, har hun nå i mange år vært en høyt verdsatt og dyktig konsulent som har påtatt seg mye ansvar og mange ulike verv. Hun har blant mye annet, sittet i Kollegiet som representant for t/a-personalet i en 3-års-periode.

Siri Bakkevigs formelle avslutning ved NHH og FSK ble markert med en middag på Stupet, der hun mottok mange lovord og flotte gaver som takk for sin innsats.

Siri Bakkevig har trives svært godt ved NHH og ønsker nå en myk overgang til pensjonisttilværelsen. Hun vil derfor i noen år fortsatt være tilknyttet FSK, men nå på timebasis.

Siri Bakkevig er et typisk frilufts- og familiemenneske som nå ser frem til flere turer til fots og på ski og ikke minst til å være sammen med barn og barnebarn, som alle er bosatt i Oslo.

Kolleger og venner ved FSK ønsker Siri Bakkevig lykke til i årene som kommer.

Siri Bakkevigs formelle avslutning ved NHH og FSK ble markert med en middag på Stupet. Siri Bakkevig (t.v.) sammen med professor Ingrid Simonnæs.
(Klikk på bildet for større utgave)

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive