Fem dager i NHH-universet

Rett før påske hadde Guro Rødsjø arbeidsuken sin på NHH. I denne rapporten skriver hun om sine nye arbeidserfaringer som kabel-drager, redaksjonsassistent, NRK-crew, sekretær og brannslokker.

15.04.2005 - Afsoun Sabzian


Jeg heter Guro Rødsjø og er ei 14 år gammel jente fra Fosen i Sør-Trøndelag. Jeg vil benytte anledningen til å takke for at jeg fikk komme og ha min arbeidsuke her.

Alle har en utplasseringsuke i 9. klasse. Da skal vi lære om arbeidslivet og lignende. Men jeg er bombesikker på at ingen har hatt en like morsom uke som meg.

Jeg vet i hvert fall at det er tre andre fra min klasse som jobber sammen med mora mi, og de har det ikke så veldig morsomt for å si det mildt.

Fra kontorarbeid til TV-debatt
Jeg har fått erfart hvordan det er å jobbe på et kontor. Jeg var først og fremst utplassert i informasjonsavdelingen, men fikk også være med på det meste av andre ting også.

Jeg har hjulpet TG med forberedelser og nedrigging i anledning NRK-debatten. Under sendingen var jeg kabel-drager. Har til og med lært mye om hvordan man lager en debatt. Jeg var med på redaksjonsmøte med Knut Olsen og co. Jeg hadde også flaks og fikk være med på brannkurs. Det var litt annerledes enn det vi har på skolen. Her fikk vi prøve å slokke en brann.

Synes dette har vært en lærerik og interessant uke, og synes selv jeg har lært veldig mye. Så igjen, tusen takk for at dere tok imot meg og har vært så snille med meg.

Jeg kommer aldri til å glemme denne uka.

Guro Rødsjø (14) er bombesikker på at ingen har hatt en like morsom arbeidsuke som henne. Her sammen med Knut Olsen før NRK-debatten.

KLIKK PÅ BILDET FOR STØRRE UTGAVE


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive