Strålende fornøyde pensjonister

I forbindelse med UKEN 02 ble det nylig avholdt pensjonistkveld på NHH. På programmet stod mottakelse på Stupet, middag i 9. etasje og revy.

18.03.2002 - Torunn G. Saunes


Pensjonistkvelden ble innledet med velkomstdrink på Stupet. Rektor Per Ivar Gjærum ønsket pensjonistene velkommen, før turen gikk videre til 9. etasje for middag og "nogot attåt." Der var det tilberedt et nydelig måltid, bestående av fiskesuppe, med tilhørende vin. Til dessert var det kaker og portvin. For anledningen ble det holdt to taler. Rektor Per Ivar Gjærum stod for hovedtalen for dagen, mens Ansgar Pedersen tok seg av kveldens takk for maten-tale. Foruten dette ble det også tid til litt annen underholdning. Trygve Solhaug framførte et "spontant" stev til alles store begeistring.

Etter middagen var det tid for mer underholdning for pensjonistene. I samlet flokk gikk de på revy. Alle hygget seg veldig, og revyen falt i god smak. Flere av gjestene hevdet de ikke hadde ledd så godt på evigheter. Uansett var alle enige om at det hadde vært en meget fin kveld, og alle var veldig fornøyde med arrangementet.

Pensjonistene koste seg på pensjonistkvelden. Her er de i Stupet og nyter velkomstdrink.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive