Snart kommer forskning.no

Onsdag 10. april lanserer Forskningsrådet det nye nettstedet forskning.no., et nytt nasjonalt forum for formidling av forskningsnyheter.

02.04.2002 - Torunn G. Saunes


forskning.no er en allmennrettet kanal for formidling av forskning, hvor norske forskere får presentere sine nyheter på en enkel og oversiktelig måte. Målet er at forskning.no skal bli den fremste, nettbaserte kanal for formidling av norsk forskning, men også trender i det internasjonale forskningsmiljøet vil bli synliggjort her.

Nettstedet skal være et virkemiddel for å gjøre forskning kjent og verdsatt av allmennheten. Tanken er at det skal fungere som en ressursbank for brukerne, og gi ny innsikt og forståelse. Kanalen skal presentere forskning og forskningsresultater for en bred målgruppe på en engasjerende og forståelig måte.

forskning.no har en egen redaksjon som vil ivareta den daglige produksjonen av nyheter og oppdateringen av nettstedet.
Alle forskere ved NHH/SNF velkomne til å kontakte forskning.no-redaksjonen når nettstedet er på luften. De som ønsker en intern bearbeidelse av forskningsnyheter først, kan tipse informasjonsavdelingen ved NHH om ny og aktuell forskning som man ønsker formidlet til forskning.no eller andre redaksjoner.
Via formidling@nhh.no når man informasjonsavdelingen raskt med formidlingstips som kan danne grunnlag for mediesaker.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive