Ny studieplan for CEMS

Det er foretatt en restrukturering av studieplanen for CEMS. Nå er det utarbeidet forslag til hvordan endringene best kan implementeres i høyskolens eget CEMS- program.

29.03.2001 - Karine Stephansen Uldal


På forrige kollegiemøte ble det vedtatt at man i det nye CEMS opplegget erstatter det siste året av siviløkonomutdannelsen med et semester med spesialisering og en ettårig CEMS Master påbygning. Med dagens studieplan for CEMS bruker studentene normalt 4,5 år på gjennomføringen. Samlet studietid vil dermed bli den samme som før, og den største utfordringen ligger i utviklingen av et nytt kurstilbud. De nye kursene skal utarbeides i nært samarbeid med andre CEMS skoler og bedrifter, og Programutvalget for Internasjonal Virksomhet (PIV) har fått ansvaret for å koordinere det videre arbeidet.

Stort CEMS arrangement på NHH
Det er også andre spennende CEMS begivenheter i vente den nærmeste tiden. Når det årlige CEMS møte avholdes i månedsskifte november/ desember er det nemlig NHHs tur til å ta imot representanter fra våre CEMS partnere over hele Europa.

I løpet av noen velfylte dager skal det avholdes både styremøte, årsmøte, karriereforum og uteksaminering av CEMS- studenter. Det er ventet mellom 200 og 300 gjester til det prestisjefylte arrangementet som hovedsakelig skal finne sted her i høyskolens lokaler. Arbeidet med arrangementet ledes av internasjonal viserektor, Christine Meyer, og Siren Høgtun fra internasjonalt kontor skal ha dette som sin hovedoppgave i tiden fremover.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive