Inger Agnethe tar fritiden fatt

Inger Agnethe Haukeland på regnskap lover lønn til alle for april, men så pakker hun snippesken og blir pensjonist.

22.03.2001 - Elin F. Styve


Hvem vet, kanskje vi går usikre tider i møte, når klippen i regnskapsavdelingen gjennom 22 år forsvinner fra NHH?
- Nei, det skal nok ordne seg, forsikrer hun, og henviser til dyktige medarbeidere som holder stand noen år til. Selv gleder hun seg til å bli pensjonist, til å gjøre ting i dagslys, som hun sier.

Hyggelige personalaktiviteter
- Hun har overlevd fem rektorer og et antall direktører ved NHH, og sett medarbeidere komme og gå. Gode minner, men også noen med minusfortegn har det blitt. Verst var den perioden da servicebygget var under oppføring, minnes hun, da vegger og gulv så å si ble revet bort rundt dem som satt og arbeidet. Så mye bråk, støv og skitt har hun aldri opplevd maken til, og en dag gikk hun hjem i protest, får vi avslørt . Men hun ser heller tilbake på positive minner med medarbeidere, på ulike personalaktiviteter, og trekker frem felles skiturer som det beste.
- Det vil jeg anbefale, det er svært kollegialt!

Fire ganger rundt kloden
- Hun går ikke bare på ski, hun har også gått til og fra jobb - fem kilometer - hver dag i 22 år, i all slags vær. En pensjonist-nabo av henne har regnet ut at hun har gått til sammen nesten fire ganger rundt jordkloden gjennom sin karriere på NHH. Vi har ikke tenkt å kontrollregne, men tar ham på ordet!

Siste arbeidsdag, fredag 30. mars, feires hun med stil i Stupet. Siden bærer det rett ut på eventyr til fjells og på fjorden - i dagslys.

Inger Agnethe Haukeland blir pensjonist

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive