EQUIS møtte tidligere studenter

Som et ledd i akkrediteringsprosessen møtte i dag EQUIS-gruppen tidligere NHH-studenter for å få kjennskap til høyskolens alumnivirksomhet.

14.03.2001 - Elin F. Styve


EQUIS Peer Review Team som besøker NHH i disse dager, består av Jean-Marc de Leersnyder, Chris Greensted, Claes Robert Julander og Timothy Phillips. De fire møtte i dag NHH-kandidatene Agathe Børhaug, Jan Erlend Lilleås, Oddbjørn Ur og Georg Skare Lund, til en samtale om studentenes tilknytning til NHH i ettertid.

NHH-kandidatene og komitéen diskuterte blant annet siviløkonomtittelen, NHHs posisjon i markedet, internasjonal anerkjennelse og kandidatenes syn på høyskolen. Samtalen skal bidra til å gi EQUIS et inntrykk av høyskolen som helhet.

NHHs alumnitilbud i dag er blant annet:
- Mottagelse i Stupet ved kulljubileer (alumnikontakt: Prorektor Per Ivar Gjærum)
- Silhuetten 2 ganger årlig til alle NHH-siviløkonomer
- Åpne nettsider for NHH
- Oslo- arrangementer to ganger årlig

Kollegiet har dessuten nylig besluttet å opprette en alumniorganisasjon med Silhuetten som magasin og et nytt nettbasert knutepunkt.

Under det fire dager lange besøket har EQUIS-gruppen hatt og skal ha en rekke møter med høyskolens faglige og administrative ledelse. Også programutvalgene, instituttene og samarbeidsbedrifter er representert i ulike møter. I tillegg skal komitéen på "klassebesøk" hos en gruppe studenter.

EQUIS står for European Quality Improvment System, og blant de skolene som allerede er akkreditert, er ESADE i Barcelona, HEC School of Management og INSEAD i Frankrike, London Business School, Bocconi i Italia, handelshøyskolene i Stockholm Helsingfors og København, og Handelshøyskolen BI.

Se også: EQUIS-spørsmål til vitenskapelig stab.

Komitéen og eks-studentene:
F.v: Odd Bjørn Ur, Agathe Børhaug, Claes-Robert Julander, Jan Erlend Lilleås, Jean-Marc de Leersnyder, Timothy Phillips, Chris Greensted og Georg Skare Lund
Tre av medlemmene i komitéen:
Professor Chris Greensted, professor Jean-Marc de Leersnyder (leder) og director Timothy Phillips
Tre av kandidatene: Georg Skare Lund, Agathe Børhaug og Odd Bjørn Ur

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive