Alle gode ting er tre

Forrige uke begynte Jorun Gunnerud i nyopprettet stilling som studiesjef med det daglige ansvaret for seksjon for fulltidsstudier.

28.03.2001 - Karine Stephansen Uldal


- Etter at seksjon for etter- og videreutdanning ble innlemmet i høyskolens ordinære virksomhet har studieadministrasjonen vokst og arbeidsmengden økt betraktelig. Høyskolens overgang til matriseorganisasjon har også betydd større krav til kapasitet for studieadministrasjonen og det har følgelig vært behov for bemanningsøkning og organisatoriske tilpasninger, forteller studiedirektør Kurt Petersen. Han vil i fremtiden ha det overordnede ansvaret for begge seksjoner.

- Med en slik nyopprettet stilling blir erfaringsmessig veien delvis til mens en går, understreker Gunnerud. Det å lære en ny organisasjon å kjenne, knytte relasjoner til nye medarbeidere og studentgrupper, er en spennende prosess og noe hun ser frem til.

Det skal jo sies at dette ikke er Gunneruds første møte med NHH. - Nei, første gang var da jeg skulle begynne å studere, men den gang valgte jeg heller språkstudier. Ved neste "besøk" var hun utdannet cand.mag, men etter få måneder ble økonomistudiene droppet til fordel for hovedfag i litteraturvitenskap. - Det sies jo at alle gode ting er tre, smiler vår nye studiesjef, så denne gangen er jeg kommet for å bli.

Jorun Gunnerud har hovedfag fra Universitet i Bergen, og har de siste årene vært kontorsjef ved det Medisinske fakultet ved UiB samt leder for studie- og forskningsadministrasjonen.

Ny studiesjef: Jorun Gunnerud

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive