Studentene inntar Kjelleren

Når får "Huset" i TV 2 besøk av NHH-studenter.

22.01.2001 - Elin F. Styve


I forbindelse med Næringslivssymposiet skal seks studenter konkurrere under bevoktning av webkameraer og heiende medstudenter.

"Kjelleren" er en konkurranse mellom studenter fra NHH, NTNU og Handelshøyskolen BI, arrangert av Næringslivssymposiet og TV 2 i perioden 26. februar - 3. mars 2001. Denne uke foregår vervingen av deltakere på alle de tre skolene.

Det skal plukkes ut en jente og en gutt fra hver skole. Lagene blir stilt overfor en krevende og engasjerende utfordring. Deltagerne må være kreative, motiverte, sosiale og ha evnen til å jobbe på lag. Kommunikasjonen med omverdenen skal skje via e-mail, chat, sms og telefon. Medhjelpere og andre kan på konkurransens webside følge med på hvordan det går, via webkameraene som sender live hele uken.

Konkurransen legger opp til at hele skolen skal engasjeres for å hjelpe sitt lag til seier.
Lagene vil oppholde seg i Kjelleren hele perioden, men kan motta besøk. Både deltagerne og medhjelperne kan vinne premier.

Studenter som vil melde seg på i konkurransen om å delta, kan gjøre det på nettet: huset.tv2.no/kjelleren.

Andreas Mikalsen ser ikke bort fra at han kommer til å søke om å delta i konkurransen. Her mottar han informasjon fra Marius Vannebo i Næringslivssymposiet.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive