Ledig stilling: Post.doc.

Ved NHH er det ledig to post. doc. stillinger på åremål.

10.01.2001 - Paraplyen


Åremålsperioden er to år, og stillingene vil bli knyttet til de økonomisk-administrative fagområder ved NHH. Tilsetting i postdoktorstilling har som hovedmål å kvalifisere for arbeid i faglige toppstillinger. En av stillingene er forbeholdt kvinnelige søkere.

For tilsetting kreves doktorgrad eller tilsvarende kompetanse innen Norges Handelshøyskoles fagområder. Søkerne bør fortrinnsvis ha avlagt doktorgraden i løpet av de siste to årene, og må ha avlagt doktorgrad i løpet av de siste fire år. Det er et krav at doktorgradsavhandlingen er innlevert til bedømmelse innen utløpet av søknadsfristen.

Interesserte søkere kan få nærmere opplysninger om stillingene ved å henvende seg til prorektor. Personal- og organisasjonsavdelingen vil kunne gi nærmere opplysninger om tilsettingsforhold og prosedyre for tilsetting i stillingene.

Stillingene er lønnet i ltr. 45-59. Fra lønnen blir det trukket 2% til Statens Pensjonskasse.

Søknaden skal inneholde en plan for forskningsarbeidet i post doc stillingen, herunder planer for forskningsopphold ved utenlandske læresteder i løpet av tilsettingsperioden. Søknaden må vedlegges en fortegnelse over alle arbeider, attester, vitnemål, plan for forskningsarbeidet og annen dokumentasjon som skal legges til grunn for behandlingen av søknaden, alle vedlegg i fire eksemplarer.

Søknad sendes til:

Norges Handelshøyskole
Personal- og organisasjonsavdelingen
Helleveien 30
5045 BERGEN

Søknadsfristen er 13. februar 2001. Søknaden merkes 2001/02.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive