50 000 til miljø-foreleser

Norske Siviløkonomers Forening og SAS gir et stipend på 50 000 til den foreleser som best integrerer relevante miljørelaterte problemstillinger i sitt fag.

09.02.2001 - Elin F. Styve


NSFs studentmedlemmer nominerer, og jury bestående av representanter for SAS og NSF fastsetter hvem som mottar stipendet.

Fra statuttene:
Vinneren forpliktes til å skrive en relevant fagartikkel til NSFs fagtidsskrift Magma, og en popularisert utgave av samme som kan benyttes i SAS forskjellige kunderettede tidsskrift. Denne artikkel må foreligge klar til trykking senest 12 måneder etter tildelingen. Lengre frist kan gis hvis særlige grunner tilsier det.

Videre forpliktes vinneren til å skrive en kortfattet rapport om anvendelsen av stipendet. Hoveddelen av stipendet forutsettes anvendt til videre studier/forskning innenfor området miljø og økonomi. Stipendet forutsettes anvendt innen 24 måneder etter tildelingen, men det kan søkes om forlengelse av denne fristen hvis særlige grunner tilsier det.

Stipendet ble utdelt første gang høsten 2000, den gang til Ove Jacobsen ved Siviløkonomutdanningen i Bodø. Det deles ut på nytt høsten 2001. Stipendet er på kroner 25 000 i kontanter, og kroner 25 000 i flybilletter.

Mer informasjon om opplegget fås hos fagsjef Henning J. Lund i Norske Siviløkonomers Forening.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive