Gründerfrist 2. oktober

Fristen for innlevering av forslag i gründerkonkurransen er 1. oktober, og nå i innspurten det er kommet en rekke henvendelser til sekretariatet.

22.09.2000 - Elin F. Styve


Det de fleste spør om har med selve søknaden å gjøre, og hvordan man skal ordne seg praktisk.
- Innlevering av søknad skal leveres i studentekspedisjonen eller sendes til meg, sier Klas Rønning i sekretariatet.
- Det skal foreligge en fysisk søknad i signert stand, og det er ingen formelle krav til søknadens format. De som lurer på noe, kan lese gründerprosjektets hjemmesider, der ligger all den informasjon man trenger. Vi vil oppfordre potensielle deltakere til spesielt å lese rammeavtale og forretningsplan, sier Rønning.

Konfidensialitet
- Vi vil understreke at alle søknader vil bli behandlet konfidensielt. Alle kan dessuten trekke sin søknad helt til en vinner er kunngjort, men etter kunngjøring vil det bli opprettet en kontrakt som er bindende for begge parter.
I de kommende årene vil Gründerkonkurransen hvert år kåre en eller flere NHH-studenter med den beste forretningsidéen. Vinnerselskapet mottar fire millioner kroner i aksjekapital som fordeles i to omganger. Selv om tildeling skjer i to runder, vil et seriøst vinnerprosjekt få tildelt hele summen på fire millioner kroner.

Investorene har 70 prosent
I det nystartede selskapet har investorene 70 prosent av aksjekapitalen og vinnerstudenten(e) 30 prosent. NHH har opsjon til å overta 10 prosent av aksjekapitalen fra investorene.
Gründerkonkurransen har søknadsfrist 1. oktober. Utfyllende informasjon finnes på nettadressen www.nhh.no/grunder/. Brosjyrer er også lagt ut i studentekspedisjonen, i Vrimle på Merino og ved posthyllene i Servicebygget.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive