Stilling ledig som førstekonsulent

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig stilling som førstekonsulent i administrasjonen.

15.05.2000 - Paraplyen


Stillingen er knyttet til sentraladministrasjonen og vil omfatte arbeidsoppgaver innenfor generell administrativ og juridisk saksbehandling, forvaltning og administrasjon av NHHs fond og legater, deltakelse i ulike råd og utvalg samt utredningsoppgaver for administrerende direktør. Stillingen innebærer betydelig kontakt og samarbeid med faglig og administrative tilsatte ved NHH.

NHHs virksomhet er i endring og utvikling. Det pågår for tiden en organisatorisk gjennomgang av administrasjonen. Resultatet av denne gjennomgangen kan føre til endringer i arbeidsinnhold og organisatorisk plassering av stillingene i administrasjonen.

Stillingen forutsetter høyere utdanning fra universitet eller høyskole, fortrinnsvis siviløkonom eller jurist. Det legges vekt på relevant praksis, god skriftlig og muntlig fremstillingsform og personlige egenskaper tilpasset stillingens funksjoner.

Stillingen har kode 1067. Lønn etter ltr. 34-45 i Statens Lønnsregulativ. Høyere lønn kan bli aktuelt avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2% som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Spørsmål om stillingen rettes til administrerende direktør Ragnar Fagereng, tlf. 55 95 9232.

Søknad med CV og kopi av vitnemål, attester o.l. sendes Norges Handelshøyskole, Personal- og organisasjonsavdelingen, Helleveien 30, 5045 Bergen.

Søknadsfristen er 20. juni


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive