John Andersen 50 år

Det er mye og mange han kan løpe fra John Andersen, men sin egen 50 års dag kan han kun belage seg på å sekundere trygt i mål. For i dag, 10.mai blir dagen temmelig rund for vår internasjonale personal- og organisasjonssjef.

10.05.2000 - Afsoun Sabzian


Med siviløkonombakgrunn fra NHH, samt sosiologi og pedagogikk fra UiB, har John Andersen vært ansatt ved NHH fra 1976. Første stopp var som rådgiver i Studieadministrasjonen og fra 1993 ble han kontorsjef ved det nyopprettede Internasjonale kontor ved NHH. Et kontor som har fått utvekslingsprosenten for siviløkonomer ved NHH til å vokse seg stor, stabil og eksempelstatuerende for mange læresteder.

John er det vi i miljøet kaller en tverrgående matriseoperatør. Han har i sine år på NHH opparbeidet seg nettverk både i det vitenskapelige-, i det administrative-, og i det studentaktive miljøet. I årene 1989 til 1996 fikk han derfor tillitsvotumet som kollegierepresentant.

Utenfor NHH har John Andersen et betydelig internasjonalt nettverk som er opparbeidet gjennom nasjonale verv og daglig samarbeid. Når 50 års jubilanten feirer dagen, er det som konstituert personal- og organisasjonssjef, som fortsatt ansvarlig for hovedaktivitetene ved internasjonalt kontor ved NHH, og som leder for det nasjonale utvalget for Erasmusprogrammet oppnevnt av KUF.

Det er en spek jubilant som feirer sine første 50, med kake og klemmer fra sine nærmeste kolleger ved personal- og organisasjonsavdelingen, samt internasjonalt kontor. På vegne av ledergruppen og alle venner ved NHH overbringes derfor en ekte NHH'er de varmeste bursdags gratulasjoner.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive