Cems-presidenten besøkte NHH

Nyvalgt president i Community of European Management Schools (CEMS), Werner Delfmann, besøkte i går NHH for å bli kjent med sine samarbeidspartnere her.

04.05.2000 - Elin F. Styve


Delfmann er på rundreise til alle medlemsskolene i Cems-nettverket, og kom direkte fra Handelshögskolan i Stockholm. Under dagen på NHH hadde han møte med rektor Victor D. Norman, prorektor Per Ivar Gjærum, internasjonal rektor Christine Meyer og leder for Internasjonalt kontor, John Andersen, og siden bar det til lunsj med flere andre fra høyskolens faglige miljø og studentmiljøet.

- Det er en entusiastisk og dynamisk leder Cems har fått, og han er opptatt av å skape et tettere samarbeid mellom Cems-institusjonene på flere nivåer, forteller John Andersen.

Christine Meyer jobber med å gjøre NHH-miljøet enda mer oppmerksom på mulighetene som Cems-samarbeidet byr på for både studenter og fagmiljø, og sier at den nye presidentens tanker og idéer passer godt med NHHs satsing. Han var dessuten svært positiv til NHHs deltakelse i Cems og høyskolens planer for studiestruktur og videre utvikling.

Cems-nytt:
Om kort tid blir det utgitt et helt nytt Cems-tidsskrift, kalt European Business Forum (EBF). Tidsskriftet trenger bidragsytere også fra vårt fagmiljø, og Paraplyen vil komme tilbake til denne saken.

Cems-president Werner Delfmann sammen med representant for tyskseksjonen ved NHH, Gerda Moter Erichsen.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive