Paraplyen er ditt arkiv

Leserundersøkelsen vi utførte før jul viser at en stor del av Paraplyens lesere ikke kjenner til mulighetene for å søke med emneord i Paraplyen-arkivet. Her viser vi hvordan det gjøres.

17.01.2000 - Elin F. Styve


Det er enkelt og svært nyttig å bruke Paraplyens arkiv til å få utdypet informasjon om aktuelle saker eller personer. Slik gjør du det:

Under redaktør-bildet finnes en tom ramme, foran den står det søk i arkivet. Skriv for eksempel inn ordet "matrise", dersom du vil vite hva som er skrevet om implementeringen av matriseorganisasjon ved NHH. Trykk på enter. Da kommer det opp en side med ulike titler til saker, og du kan klikke deg inn på den tittelen du vil.

Det samme gjelder hvis du vil vite hva som er skrevet om en annen person - eller kanskje deg selv - i løpet av te to-tre siste årene. Skriv da inn navnet ditt, og vips, så ser du i hvilke saker du er omtalt.

Se også:
Se hva som skjer - når du søker

Slik sakene kommer opp nå, er det dem med søkeordet skrevet flest ganger som kommer øverst på listen når du søker. Når Paraplyen får en oppgradert versjon av publiseringsprogrammet om kort tid, vil det være de ferskeste nyhetene som ligger øverst i oversikten.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive