Luftig og lekkert på SOL

Institutt for strategi og ledelse (SOL) har midt i mørketiden revet ned gjerdene og feiret innflyttingen i lyse, åpne og trivelige lokaler.

17.01.2000 - Elin F. Styve


En runde i Merino har tidligere for flere enn undertegnede kunnet betegnes som en labyrintvandring, men så var det heller ikke i sin tid meningen at et spinneri skulle losjere et tverrfaglig akademisk miljø slik det nå gjør. Gangene var mange og trange og trappene bratte og smale i den gamle utgaven av merinobygget, men nå åpenbares en verden av lys og luft og farger og medarbeidere som omgås på kryss og tvers.

Innvielsesfesten ble holdt før jul med 80 mennesker rundt bordet i den romslige gangen utenfor resepsjonen. Kaffebaren (bildet) lokker med liflige dufter, myke sofaer og trendy barkrakker, og en vandring rundt på instituttet byr på opptil flere sofastasjoner hvor det kan slås av en kollegial prat. Fine bokhyller og grønne planter gir rom og korridorer sine særpreg.

Nå skulle i alle fall de fysiske elementene være på plass for å bringe de ansatte ved det store instituttet tettere sammen, og vi gratulerer med resultatet!

Bilder:
Resepsjonen er romslig og lys
Sofastasjon til glede for både ansatte og instituttets gjester


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive