Kompetanseklikk på NHH

Nå er "Hvem kan hva ved NHH" klar - på papir og på internett. Nå kan du klikke deg frem til en oppgradert kompetanseoversikt med bilder.

27.01.2000 - Elin F. Styve


Kompetanseoversikten er produsert med nye bilder, oppdatert innhold og blant annet alfabetisk stikkordoversikt på navn og kompetanseområder. I den trykte utgaven presenteres også instituttstyrerne for de nå fem instituttene ved NHH, og lederne for programutvalgene.

Papirutgaven (bildet) er på 76 sider i svart/hvitt. Den distribueres i første omgang til pressen og til funksjonsansvarlige ved NHH, og legges ut på informasjonsavdelingens informasjonstorg i 1. etasje i høyblokken. Den kan også fås ved henvendelse til Laila Liseth.

Nettutgaven inneholder bilder i både lavoppløselig og høyoppløselig format. Det betyr at de egner seg både til nettpublisering og til trykk i aviser eller magasiner. Dersom noen av de vitenskapelig ansatte blir bedt om å skaffe bilde av seg selv til en publikasjon, kan de derfor vise til bildet som ligger på nettet. Dette kan lastes ned i det formatet publikasjonen ønsker. Dersom man vil sende informasjonssiden om seg selv direkte til noen, kan følgende knep brukes:

Ha markøren på siden, klikk på høyre musetast, klikk på "send page", og da kommer et epostskjema opp. Fyll inn epostadressen til mottakeren, og vedkommende får hele siden med bilde.

Bildene som nå er på plass i den trykte utgaven vil bli stående, men på nettet har vi muligheter for å legge inn nye bilder etterhvert. De vitenskapelig ansatte som ønsker å oppdatere bildet av seg selv på nettet, kan henvende seg til informasjonsavdelingen for å bli fotografert.

Vi håper dette vil være et nyttig verktøy både for journalister, ansatte og andre som har behov for å få kunnskap om kompetanseområder vil komme i kontakt med forskere på NHH.

Det tar tid å bygge opp en funksjonell database på nettet. De som har kommentarer til nettsidene er hjertelig velkomne til å si i fra til informasjonsavdelingen. I basen finner du klikkepunktet "tilbakemeldinger", hvor du kan gi dine kommentarer.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive