Hvordan gjøre Bergen attraktiv

Hvordan gjøre Bergen mer attraktiv for utenlandske bedrifter, var spørsmålet på kvinnenettverket ved NHH sin møteagenda i går. Som gjest ved fremleggelse og diskusjon var ordfører Anne-Grete Strøm-Erichsen.

13.01.2000 - Torny E. Aarbakke


SNF-forsker Grete Rusten sto for innleggsdelen av møtet. Hun presenterte ferske forskningsresultat skreddersydd for å belyse Bergens attraksjonsevne og våre muligheter for å være en tiltrekkende by for utenlandske bedrifter også i fremtiden.

Etter innlegg, spørsmål og temadiskusjon, presenterte alle NHH-kvinnene sin forskningsprofil for hverandre og for ordføreren. Myk avrunding med ost og vin hørte selvsagt med. Kanskje var det for å teste attraksjonselementene for byen Bergen en sur og hustrig januarkveld?

Initiativtaker til møtet var førsteamanuensis Ingeborg Kleppe. Deltakere kom fra ulike institutter, samt stiftelsene.
Nettverket for kvinner ved NHH har eksistert halvannet år og har nå opprettet en felles e-postgruppe som et av flere bindeledd.

Bilde: De hadde grunn til å være fornøyd med møteinnhold, deltagelse og engasjement i kvinnenettverksmøtet ved NHH. Fra venstre: Anne-Grete Strøm-Erichsen, Ingeborg Kleppe og Grete Rusten.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive