Ledig stilling som personalkonsulent

Ved NHH er det ledig stilling som konsulent ved personal- og organisasjonsavdelingen.

04.02.2000 - Paraplyen


Avdelingen som ledes av personal- og organisasjonssjef, har tre medarbeidere og inngår som en av seks administrative enheter i NHHs organisasjon med generelt ansvar for arbeidsoppgaver av personal- og organisasjonsmessig karakter.

Personalkonsulenten vil få varierte arbeidsoppgaver med hovedvekt på personaladministrasjon. Arbeidet inkluderer oppgaver knyttet til utlysning av stillinger, søknadsbehandling, effektuering av vedtak, ansvar for personalarkiv, rapportering, behandling av enkelthenvendelser samt saksbehandling i forbindelse med råd og utvalg. Stillingen er tillagt spesielt ansvar for oppfølging og instruks i forbindelse med lønnsplassering og lønnsutbetaling. Arbeidet innebærer betydelig kontakt og samarbeid med høyskolens institutter og øvrige administrative enheter.

Til stillingen som personalkonsulent forutsettes eksamen fra videregående skole eller tilsvarende utdanning, ett års relevant tilleggsutdanning og relevant praksis.

Det er nødvendig med gode IT-kunnskaper og gode kunnskaper i engelsk. Kjennskap til IT-baserte saksbehandlingssystemer og erfaring fra personaladministrativt arbeid vil være en fordel. Ved vurderingen vil det bli lagt vekt på gode evner til samarbeid og kommunikasjon samt evner til å arbeide systematisk innenfor knappe tidsfrister. Ettersom avdelingen er inne i en endringsprosess, er det nødvendig at den som blir tilsatt er fleksibel og selvstendig og har evne til å tilegne seg nye arbeidsoppgaver og arbeidsmåter.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til personal- og organisasjonssjef John Andersen, tlf. 55 95 92 04.

Stillingen lønnes i ltr. 21-31 i statens lønnsregulativ, med innplassering etter tidligere praksis. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Søknad vedlagt kopi av vitnemål og attester sendes Norges Handelshøyskole, Personal- og organisasjonsavdelingen, Helleveien 30, 5045 Bergen. Søknadsfristen er 1. mars.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive