Sjekk stillingen

Nå tilbys høyskolens ansatte å få kartlagt hver enkelts kontorarbeidsplass, og få hjelp til å tilrettelegge sine daglige fysiske omgivelser på kontoret.

13.04.2000 - Elin F. Styve


Som tidligere nevnt er personallegeordningen utvidet til å omfatte bistand i kartlegging og tilrettelegging av kontorarbeidsplassene på NHH. Dette iverksettes gjennom et samarbeid mellom verneombudene og HMS-koordinator Ingebjørg Tyssedal. Verneombudene skal informere og stimulere til initiativ i enhetene, koordinere behovet lokalt og formidle informasjon til Tyssedal. Informasjonen blir videreformidlet til HMS-gruppen ved Bergen Arbeidsmedisinske Senter og Bergen Bedriftshelsetjeneste, som bistår med hjelp.

- Vi anbefaler dem som mener de har behov for det å ta kontakt med sitt verneombud for å få sin kontorarbeidsplass utredet og forbedret, sier Ingebjørg Tyssedal. Hun understreker at dette er et tilbud til de ansatte, og ikke noe man skal føle seg tvunget til å gjøre.

Oversikt over verneområdene, verneombudene, varaverneombudene og deres valgperiode finner du i telefon- og adressekatalogen.

Verneombudene (VO) skal ivareta arbeidstakernes interesser i saker som angår arbeidsmiljøet. VO skal se til at arbeidsgiver har tilrettelagt og vedlikeholdt virksomheten, og at arbeidet blir utført på en slik måte at hensynet til arbeidstakernes sikkerhet, helse og velferd er ivaretatt i samsvar med bestemmelsene i arbeidsmiljøloven. VO samarbeider med instituttstyrer/leder for administrativ enhet.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive