Skjenkestopp for NHHS

Norges Handelshøyskole

Etter et vedtak fra byrådet i Bergen 28. juni blir skjenkebevillingen til Norges Handelshøyskoles Studentforening (NHHS) inndratt for en periode på 14 dager.

10.07.2012 - Red.


Åpenbart påvirkede personer

Hovedårsaken til inndragelsen er tilsammen to åpenbart påvirkede gjester under et arrangement i januar og en konsert under UKEN i mars. Gjestene ble ikke vist ut før kommunens kontrollører gjorde vaktene oppmerksomme på forholdet. Det ble ikke observert at gjestene ble servert alkohol.

Tar avgjørelsen alvorlig

Skjenkebevillingen vil bli inndratt fra 10. til 23. juli, og får på grunn av sommerferien ingen store økonomiske konsekvenser for NHHS. Ledelsen i studentforeningen tar likevel ikke lett på byrådets avgjørelse om inndragelsen. "Vi tar inndragelsen av bevillingen svært alvorlig. Arbeidet med å endre rutinene våre har pågått siden januar, og vi gjør alt vi kan for at NHHS skal følge alkoholloven til punkt og prikke" sier leder for NHHS, Saliba Andreas Korkunc.

Han presiserer at NHHS med sine utesteder Klubben og Campus er seriøse aktører i utelivs-Bergen. "Vi har vært kontrollert flere ganger, og får med få unntak meget gode tilbakemeldinger. I løpet av våren har vi blant annet økt vaktholdet betraktelig, og barpersonell og vakter har fått grundig kursing i alkoholloven og kommunens retningslinjer."

Kontakt: Saliba Andreas Korkunc, leder NHHS
Tlf: 932 12 786
E-post: leder@nhhs.no


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive